Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ben Tennyson

13. 2. 2015

Benjamin Kirby Ben Tennyson (Ben Tennyson)

Věk:  10 - V Ben 10 seriálu,

15 - V Ben 10 Alien Force,

16 - V Ben 10 Ultimate Alien,

30 - V Ben 10,000,

36 - V Ben 10,000 Returns,

42 - V Ken 10 

Když bylo Benovi 10 let (V seriálu) našel podivné hodinky (Omnitrix). Zjistí že ho Omnitrix dokáže proměnit na jednoho z deseti mimozemšťanů, ovšem s časovým omezením. A tak spolu s jeho sestřenicí Gwen a dědou Maxem chrání svět.

 

Když v sérii Alien Force přijde šestnáctiletý Ben na návštěvu ke svému dědovi zjistil že je pryč. A tak se rozhodne opět si nasadit Omnitrix, který má jinou podobu. Nyní je nabitý 10 novými mimozemšťany. Poté se spolu s Gwen vydávají hledat svého dědu. Přidá se k nim taky jejich bývalý nepřítel Kevin 11.

Ben je nejlepší ze všech superhrdinů!

Když desetiletý Ben Tennyson objeví záhadné mimozemské hodinky Omnitrix, získá schopnost transformovat se v jakéhokoli z deseti mimozemských superhrdinů.

Ben Tennyson je desetiletý chlapec, který jednou vyrazí se svým dědou Maxem a sestřenicí Gwen na léto v přírodě. To ale ještě netušil, že z těchto prázdnin se stane dobrodružný boj s mimozemšťany. 

Ben jednou při táboráku uviděl padat hvězdu a tak se šel podívat. Když přišel na místo dopadu, tak spadl do jámy a našel podivné hodinky. Natáhl po nich ruku a hodinky se mu na ni přilepily. Ben okamžitě začal zkoumat co svedou a tak se změnil poprvé na mimozemšťana. Jenže s Benovou neopatrností a lehkomyslností podpálil les, ale pak se mu ho podařilo uhasit. Následně Ben putuje s dědou a sestřenicí po zemi a bojuje s nepřátelskými roboty a mimozemšťany. 

Ben celou první sérii jedná jako průměrný kluk svého věku, to znamená, že i přes své nové schopnosti moc nepřemýšlí nad následky svých činnů. Naštěstí Děda Tennyson a jeho vyspělejší sestřenice Gwen jsou většinou nablízku, aby Benovi ze šlamastiky pomohli.

Super hrdinové.Ben se dokáže jediným stiknutím tlačítka morfova do různých super kámošu.Který ze super hrdinských mimozemšťanů je tvůj nejoblibenejší?Napiš 

Ben se na první pohled jeví jako domýšlivý a nevyzrálý kluk který nic nebere vážně a z kaýdého si dělá jenom srandu.Přesto je ale Ben dobrosrdečný a správný kluk,který se vždy snaží pomoci všem v nouzi,ať lidem nebo mimozemšťanům.Nezastaví se před ničim aby ochránil svoji rodinu nebo kohokoliv jiného v nebezpečí.Ben dokáže být velmi vynalezavý,chytrý a mazaný čoz ho mnohokrát zachránilo především v situacích když nefungoval Omnitrix a přeměnil ho v  jiného mimozemšťana,než původně chtěl.

Ben 10 Příběh neobyčejného kluka.Jméno:Benjamin Tennyson Sestřenive:Gwendolyn 

Ben Tennyson je úplně obyčejný desetiletý kluk jako ty.Tedy byl jím do chvíle,než našel v havarované kosmické lodi prapodivný mimozemšký přístroj podobný hodinkám.Díky němu se může proměňovat v mnoho různých druhů mimozemšťanů,kteří jsou nadání roličnými silami-uvniř však zůstavá stále tim samým desetiletým klukem!No ano,umí být i drzý a s chutí si z ostatních utahuje!

obrázek hrdiny Ben Tennyson

 

 

Omnitrix (Earth-1010/Delta) | Aniversário do ben 10, Decoração ben ...